Streljana CINELOV

Jedinstveno iskustvo kino streljane

Trenirajte u novootvorenoj kino streljani na koo 100 video klipova lovačke, stelječke i security tematike.

Kino streljana je do sada bila dostupna samo lovcima i strijelcima u Njemačkoj, Engleskoj ili skandinavskim zemljama, 4. 7. 2018. otvorena je prva takva steljana u ovom dijelu Europe.

Na oko 100 video klipova različite lovačke, security tematike ili videa s standardnim metama, profesionalci ili zaljubljenici u streljaštvo, lov ili pucanje, mogu "brusiti" svoje streljačke vještine.

Kako je tvrtka CINELOV d.o.o. dealer i nekoliko renomiranih proizvođača oružja, streljiva ili optičke opreme, u sklopu streljane moći će se kupiti RWS streljivo, unajmiti HS pištolji za gađanje, kupiti AIMPOINT crvene točke ili nešto drugo iz ponude, koja će se i proširivati.

U objektu steljane otvoren je i Cinelov caffe, gdje će se "ekipa" moći osvježiti nakon gađanja.

Pucnje pravim streljivom na razne snimke na filmu na platnu

Cinelov je jedinstvena indoor kino streljana u hrvatskoj i regiji koja nudi digitalnu reprodukciju prirodnog okruženja

Vanja Mešić: Kao djelatnik u lovnom turizmu, a istovremeno se aktivno dugi niz godina baveći lovom, lovio sam u brojnim zemljama.

Na jednom od svojih lovnih putovanja, u Finskoj posjetio sam takvu streljanu i stekao odlične dojmove te se tako rodila ideja o projektu takve streljane u Hrvatskoj.

Također sam zadnjih par godina vidio razliku u kvaliteti pucanja na divljač u trku između Skandinavskih lovaca gdje su takve streljane zastupljene i klijenata iz drugih lovnih destinacija gdje takvih streljana nema.

Naime, lovci koji vježbaju na takvim streljanama imaju više prakse te samim tim imaju i bolje rezultate odstrela u pogonskim lovovima.

x

Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje online iskustvo. Suglasni ste prihvatiti upotrebu kolačića u skladu s našim pravilima o kolačićima.